RISUT JA RUUSUT
Kuvaukseen oli helppo tulla pienestä jännityksestähuolimatta. otit meidät hyvin vastaan ja tunnuit heti helposti lähestyttävältä. pidimme tyylistäsi ohjata, annoit neuvoja, mutta saimme kuitenkin olla rentoina ja lapset saivat juoksennella ja puuhailla omiaan. sait luotua rennon ja mukavan ilmapiirin heti ensikohtaamisella. sait taltioitua ihania hetkiä kuviin meidän perheestä. olemme kokonaisuudessaan tyytyväisiä.
— Nikoletta
Kuvauskokemus oli rento ja tunnelma oli rauhallinen. Ohjasit tilannetta hyvin, välillä kyllä huomasin itse kysyväni onko sulla toiveita. Onnistuit luomaan hauskan ja rennon meiningin! Kuvista tuli onnistuneita ja kauniita.
— Sarita
Kiitos Mariella oikeesti, en voi ymmärtää ees miten upeita kuvia ja niin hienoja hetkiä oot saanu talteen vaikka mäkin sohelsin vaa ympäriinsä kun olin niin jännittyny <3 oon ihan mielettömän onnellinen näistä! <3

- instagram dm
— Laura
Ennen kuvausta jännitin, osaanko rentoutua, luotin kuitenkin sinuun. kuvista tuli sellaisia kun toivoin ja sain paljon myös kuvia joita en edes osannut toivoa. Kuvauksen aikana juttelimme paljon ja ajattelin että saakohan tässä mitään järkevää kuvaa, mutta samalla kun juttelimme, rentouduin, melkein jopa uppouduin työhöni.kuvauksen aikana ajattelin että voi kun ohjaisit minua enemmän, mutta en sanoisi niin enää, sait onnistuneita kuvia tilanteista ja hetkistä joissa ajattelin ettei niistä voi saada kuvia.
— Ompelimo Veera Vuorisalo, Veera